Zulte Waregem grijpt keihard in na pijnlijke afgang in Anderlecht

Zulte Waregem grijpt keihard in na pijnlijke afgang in Anderlecht
Zondag 08 maart 2020 - 14:08   I   door Redactie

Zulte Waregem kreeg zaterdagavond een oplawaai van jewelste. De ploeg van Francky Dury verloor op het veld van RSC Anderlecht met 7-0. Pijnlijk. Daags na de afgang heeft het bestuur meteen keihard ingegrepen.

"De Raad van Bestuur van Essevee eist een daadkrachtige reactie na de zware nederlaag tegen RSCA", laat Zulte Waregem via de officiële kanalen weten. "Na de zware nederlaag van gisteravond op Anderlecht heeft het bestuur van SV Zulte Waregem enkele beslissingen genomen waarbij enkele punten op de i worden geplaatst. Die moeten naar een kentering in de sportieve resultaten leiden."

Ontslag

"Tijdens een gesprek met de staf is vanmorgen meegedeeld dat de samenwerking met de mental coach per direct wordt stopgezet", laat Essevee weten. "De Raad van Bestuur verwacht ook dat de spelers en staf zich grondig bezinnen over hun verantwoordelijkheden en wil volgende zondag opnieuw de mentaliteit op het veld zien die eigen is aan Essevee."

"Verder eist het bestuur dat de kosten van de supporters die gisteravond naar Anderlecht meereisden volledig worden vergoed. De spelers zullen de rekeningen voor de bussen en de tickets integraal terugbetalen. Tot slot roepen voorzitter Carl Ballière en CEO Eddy Cordier alle supporters op zich krachtdadig maar positief achter de club te blijven scharen en het team te blijven aansporen om prestaties te leveren TEAM ESSEVEE waardig."

Poll: Vind jij dit een goede beslissing van Zulte Waregem?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024