'Premier League mogelijk nietig verklaard, géén landstitel voor Liverpool'

'Premier League mogelijk nietig verklaard, géén landstitel voor Liverpool'
Maandag 16 maart 2020 - 10:00   I   door Redactie

Ook de Premier League ligt momenteel stil. Liverpool stevende al een heel seizoen lang af op de titel. Nu het echter nog zes punten nodig heeft om zich tot kampioen te kronen, gaan er in Engeland steeds meer stemmen op om het huidige seizoen in de Premier League nietig te verklaren.

Bij Liverpool houden ze zich vast aan de takken van de bomen. Voor het eerst sinds de invoering van de Premier League zouden The Reds de landstitel binnenhalen. Nu komt het kampioenenfeest evenwel op de helling te staan.

Donderdag gaan de twintig clubs uit de Premier League vergaderen over hoe het nu verder moet met het huidige seizoen. Liverpool hoopt dat het bij een definitieve stopzetting van de competitie de titel krijgt. Begrijpelijk, want het telt liefst 25 punten meer dan eerste achtervolger Manchester City.

Paniek bij Liverpool

Toch is het nog lang niet zeker of Liverpool de titel wel zal pakken. Het is immers ook mogelijk dat de competitie nietig wordt verklaard. Dat meldt The Evening Standard. In dat geval kent de Premier League dit seizoen géén kampioen. Bij Liverpool heerst al paniek voor dergelijk scenario.

Om een beslissing te nemen moeten wel veertien van de twintig clubs akkoord zijn. Het lot van Liverpool ligt dus in handen van zijn concurrenten. Wordt snel vervolgd...

Poll: Vind jij dat Liverpool de landstitel moet krijgen?

TAGS  I  Liverpool

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024