'Club Brugge schrikt, stevig miljoenenbod op Mbaye Diagne'

'Club Brugge schrikt, stevig miljoenenbod op Mbaye Diagne'
Maandag 23 maart 2020 - 16:00   I   door Redactie

Er is een oplossing in de maak voor Mbaye Diagne. De spits, die bij Club Brugge compleet op een zijspoor zit, zou nu toch een ploeg hebben gevonden die hem een nieuwe kans wil geven.

Sinds die beruchte Champions League-avond in Parijs zit Diagne op een zijspoor bij Club Brugge. De Senegalees ging met de strafschop van Hans Vanaken aan de haal en miste die op de koop toe ook nog eens.

Club hoopte in januari reeds van Diagne verlost te geraken, maar omwille van het coronavirus sprong een transfer naar China af. Maar nu zou Diagne toch een ploeg gevonden hebben die hem een nieuwe kans wil geven.

6 à 8 miljoen

Turkse media melden dat Diagne zijn carrière komende zomer zal verderzetten bij Nottingham Forest. De Engelse tweedeklasser, momenteel vijfde in de stand en nog in de running voor promotie, zou 6 à 8 miljoen euro moeten ophoesten om Diagne aan te trekken.

Zo verdient Galatasaray nog iets aan de spits en is Club Brugge verlost van een overbodige huurling. Diagne zal blauw-zwart aan het einde van dit seizoen verlaten.

Update 23/3 - 16:00

Het heeft er alle schijn van dat Diagne zijn loopbaan bij Nottingham Forest zal vervolgen. Turkse media melden dat de Engelse tweedeklasser van plan is om een stevig miljoenenbod neer te leggen bij Galatasaray, de moederclub van Diagne.

Bij Club Brugge zijn ze ongetwijfeld geschrokken. Diagne zit al een hele poos op een dood spoor bij blauw-zwart. Op Jan Breydel willen ze al lang af van de Senegalees, maar die geraakte in januari niet weg.

Poll: Denk jij dat Diagne zijn carrière zal kunnen herlanceren in Engeland?

TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  voetbal  I  Nottingham Forest

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024