Voetbal Vlaanderen spreekt zich uit over stopzetting provinciale reeksen

Voetbal Vlaanderen spreekt zich uit over stopzetting provinciale reeksen
Maandag 16 maart 2020 - 18:00   I   door Redactie

In België ligt het voetbal momenteel volledig stil door het coronavirus. Ook de provinciale reeksen staan momenteel 'on hold'. Of het seizoen in lagere reeksen nog wordt hervat, is nog niet duidelijk.

De voorbije dagen deed er op sociale media en via WhatsApp een bericht de ronde dat het seizoen in de provinciale reeksen definitief zou worden stopgezet. De eerste in de stand zou de titel krijgen. Dat klopt echter niet.

"Op dit moment gaat onderstaand bericht rond dat de competities in de provinciale reeksen worden stopgezet. Dit gaat om fake news en betreft geen officiële berichtgeving van Voetbal Vlaanderen", laat Voetbal Vlaanderen via zijn officiële kanalen weten.

Volgende week meer duidelijkheid

"Wij maken er op dit moment werk van om alles op elkaar af te stemmen en de juiste oplossingen te vinden. We kunnen het dan ook niet appreciëren dat in deze moeilijke tijden dergelijke boodschappen de wereld worden ingestuurd."

"Over de verdere ontwikkelingen van het COVID-19 virus en de impact op onze competities wordt ten vroegste midden volgende week gecommuniceerd, dit enkel en alleen via de officiële en gekende kanalen van Voetbal Vlaanderen."

Poll: Denk jij dat de provinciale reeksen nog zullen worden hervat?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024