De Vlieger over voortzetting Jupiler Pro League: "Dat lijkt me helemaal onmogelijk"

De Vlieger over voortzetting Jupiler Pro League:
Dinsdag 17 maart 2020 - 16:30   I   door Redactie

Er heerst momenteel veel onduidelijkheid in de voetbalwereld. Het coronavirus heeft ook de belangrijkste bijzaak ter wereld in zijn greep. Het zou de bedoeling zijn om het huidige seizoen alsnog af te werken. Wanneer is echter niet duidelijk.

De UEFA wil dat de nationale competities in Europa uiterlijk op 30 juni zijn afgelopen. Voorlopig ligt de Belgische competitie stil tot begin april. Volgens analist Geert De Vlieger zal de competitie daarna nog niet meteen worden hervat.

"De competitie hervatten in juni is realistisch"

"De competitie hervatten in juni is realistisch", zegt De Vlieger bij Play Sports. "Daarna een korte break van twee weken en alweer een nieuw seizoen. Dat scenario is mogelijk."

"De competitie opnieuw op gang trekken in april of mei lijkt me helemaal onmogelijk", benadrukt De Vlieger. "Je moet er ook rekening mee houden dat clubs ook tijd nodig hebben om hun spelers opnieuw topfit te krijgen. Tegen juni kan dat lukken."

Poll: Deel jij de mening van Geert De Vlieger?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024