‘Real Madrid meldt zich, droomtransfer voor Thomas Meunier’

‘Real Madrid meldt zich, droomtransfer voor Thomas Meunier’
Woensdag 18 maart 2020 - 22:00   I   door Redactie

Een lichtpuntje in moeilijke tijden voor Thomas Meunier. Ondanks de huidige coronacrisis mag de Rode Duivel zich immers opmaken voor een droomtransfer.

Eerder deze week hing gewezen PSG-speler - en huidig analist - Jérôme Rothen aan de grote klok dat Meunier al heeft getekend bij Borussia Dortmund. "Het is niet bijna rond. Het is volledig rond", aldus Rothen.

Nu melden ook Spaanse media dat de transfer van Meunier rond is. Dat heeft alles te maken met het feit dat Real Madrid zich bij Dortmund heeft gemeld om Achraf Hakimi terug te halen.

Hakimi vertrekt

Dortmund huurt Hakimi tot het einde van dit seizoen van Real. Ook vorig seizoen was de Marokkaan al op uitleenbasis bij de Duitsers aan de slag. Dortmund hoopte in eerste instantie om Hakimi definitief aan te trekken, maar daar staat Real niet voor open.

Zoals het er nu naar uitziet zal Hakimi volgend seizoen een volwaardige kans krijgen bij Real Madrid. Dortmund moest op zoek naar een vervanger en bereikte snel een akkoord met Meunier. Diens droomtransfer is bijgevolg een feit. Het is enkel nog wachten op de officiële aankondiging van Dortmund.

Poll: Is Borussia Dortmund een goede club voor Meunier?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid  I  Borussia Dortmund  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024