Pro League-voorzitter Croonen: "Dit zijn de vier mogelijke scenario's nu in Jupiler Pro League"

Pro League-voorzitter Croonen:
Zaterdag 21 maart 2020 - 16:30   I   door Redactie

Het coronavirus is nog lang niet voorbij en het is dus ook niet duidelijk wanneer de voetbalcompetitie kan hervat worden. Pro League-voorzitter Peter Croonen roept op om te stoppen met speculeren over de mogelijke scenario's.

"Wat brengt het ons vooruit om de scenario's op te stapelen en zich te verliezen in het emotionele, enkel en alleen op basis van beslissingen die niet aangepast zullen zijn aan de dag zelf?", aldus Croonen in La Meuse. "In samenspraak met de clubs hebben we de keuze gemaakt om strikt theoretische discussies te vermijden."

"Momenteel staan de zaken er simpel voor: 1) Er is plaats om het seizoen te hervatten en af te sluiten op een min of meer normale manier. 2) We moeten Play-Off 1 en 2 inkorten volgens een modus operandi waar nog niemand zich in heeft verdiept. 3) We werken nog enkel de laatste speeldag van de reguliere competitie af en we gaan de finale van de Beker en de titelmatch van Eerste Klasse B in hetzelfde weekend organiseren. 4) We spelen niet verder en we lichten ons in over het verdict", zegt Croonen.

Poll: Denk jij dat we dit seizoen nog zullen spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Standard  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  v24

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024