'Marc-André ter Stegen kan Barcelona verlaten voor 180 (!) miljoen'

'Marc-André ter Stegen kan Barcelona verlaten voor 180 (!) miljoen'
Maandag 23 maart 2020 - 19:00   I   door Redactie

Marc-André ter Stegen (27) staat ondertussen al enkele jaren onder de lat bij FC Barcelona. Nu ziet het er echter steeds meer naar uit dat de Duitse doelman in de zomer andere oorden zal opzoeken.

Barcelona wil het contract van ter Stegen graag openbreken. De huidige verbintenis van de Duitser loopt nog tot medio 2022. Eén probleem: ter Stegen en Barça komen maar niet tot een akkoord.

Meer zelfs: het Spaanse Sport meldt nu dat de gesprekken tussen Barcelona en zijn topdoelman zijn afgebroken. Er wordt niet meer gesproken over een contractverlenging.

180 miljoen

Volgens Sport wijst alles in de richting van een breuk tussen Barcelona en ter Stegen. De doelman beschikt in zijn contract over een vastgelegde afkoopsom van 180 miljoen euro. Barça zou de druk op zijn speler opvoeren door te stellen dat hij enkel voor dat bedrag weg mag.

Maar dan kennen ze ter Stegen nog niet goed in Catalonië. De doelman en zijn entourage zijn ook bereid om het spel hard te spelen. De 27-jarige ter Stegen hoopt dat hij Barcelona voor een lager bedrag kan verlaten. Chelsea zou alvast geïnteresseerd zijn.

Poll: Denk jij dat ter Stegen volgend seizoen nog bij Barcelona zal spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Chelsea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024