‘Anderlecht krijgt plots stevige concurrentie in strijd om 'blunderkeeper' Karius’

‘Anderlecht krijgt plots stevige concurrentie in strijd om 'blunderkeeper' Karius’
Donderdag 26 maart 2020 - 12:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht is met het oog op volgend seizoen op zoek naar een nieuwe doelman. Loris Karius (26) is nadrukkelijk in beeld, maar nu al is duidelijk dat die niet goedkoop is.

Liverpool verhuurt Karius tot het einde van dit seizoen aan Besiktas. De Turken beschikken over een aankoopoptie, maar zijn niet in staat om die te lichten.

5 miljoen

Op Anfield is geen toekomst meer weggelegd voor Karius, die in 2021 einde contract is. De huidige marktwaarde van Karius bedraagt 5 miljoen euro.

Om de doelman weg te halen bij Liverpool zou Anderlecht dan ook minstens een transfersom van 5 miljoen moeten neertellen. Een erg pittige transfersom voor een keeper die de voorbije jaren niet bepaald veel indruk heeft gemaakt.

Update 26/3 - 12:30

Als Anderlecht zich effectief wil versterken met Karius, dan zal het snel moeten handelen. Buitenlandse media melden immers dat paars-wit concurrentie krijgt van Sporting Clube de Portugal en West Ham United. Beide teams willen Karius, die sinds zijn passage bij Liverpool wel bekend staat als een 'blunderkeeper', graag inlijven.

Ook Sporting Clube de Portugal en West Ham houden de situatie van 

Poll: Vind jij dat Anderlecht Karius in huis moet halen?

TAGS  I  Liverpool  I  Besiktas  I  Anderlecht

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023