'Coronacrisis heeft ook grote gevolgen voor release FIFA 21'

'Coronacrisis heeft ook grote gevolgen voor release FIFA 21'
Vrijdag 27 maart 2020 - 15:00   I   door Redactie

De coronacrisis heeft op alles en iedereen een serieuze invloed. Om iets te doen te hebben in deze quarantainetijden, zoeken flink wat mensen afleiding in games. FIFA 20 is razend populair bij voetbalfans, maar nu rijst de vraag wanneer FIFA 21 in de winkelrekken zal liggen…

Traditiegetrouw zorgt EA Sports ervoor dat de nieuwe versie van FIFA eind september beschikbaar is. Dit jaar wordt die deadline halen niet zo simpel. Dat heeft uiteraard alles te maken met de coronacrisis. Het voetbal in Europa is lam gelegd en het is nog niet duidelijk wanneer het seizoen wordt hervat.

De start van het volgende seizoen wordt mogelijk uitgesteld en dat zou er volgens enkele buitenlandse media voor kunnen zorgen dat ook de release van FIFA 21 wordt uitgesteld. Ook het feit dat veel werknemers van EA dezer dagen van thuis moeten werken, helpt de ontwikkeling van FIFA 21 niet bepaald vooruit.

Nieuwe FIFA gekoppeld aan release PlayStation 5?

Daarnaast gaan er ook stemmen op om de release van de nieuwe te koppelen aan de release van de volgende generatie consoles. Al is het ook koffiedik kijken om te weten wanneer de PlayStation 5 en Xbox Series X precies op de markt zullen verschijnen. Sony hoopt de nieuwe PlayStation eind dit jaar aan de man te brengen, maar het is niet duidelijk of dat met de coronaproblemen realistisch is.

Afbeelding: Fifplay

Poll: Ga jij FIFA 21 kopen?

TAGS  I  FIFA 21  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  KV Mechelen

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024