'Verschueren maakt geen goede beurt bij Coucke, Van Eetvelt grijpt meteen in’

'Verschueren maakt geen goede beurt bij Coucke, Van Eetvelt grijpt meteen in’
Zaterdag 28 maart 2020 - 20:00   I   door Redactie

Michael Verschueren heeft geen goede beurt gemaakt bij RSC Anderlecht. Dat Verschueren de man is die in een recent verleden voor de komst van Pär Zetterberg zorgde, wordt hem nu niet in dank afgenomen.

Zetterberg werd niet zo lang geleden ontslagen bij Anderlecht. Kersvers CEO karel Van eetvelt oordeelde dat de Zweed te zwaar op de begroting woog - zeker gezien zijn geringe inbreng. Volgens Sport/Voetbalmagazine neemt Van Eetvelt het Verschueren kwalijk dat die Zetterberg ooit heeft aangetrokken.

"Het aantrekken van Pär Zetterberg was een miscast van de eerste orde", schrijft Sport/Voetbalmagazine"Michael Verschueren, die daarvoor met de zegen van Marc Coucke instond,maakte hiermee geen goede beurt nadat eerder ook de komst van Frank Arnesen op een fiasco uitdraaide."

Van Eetvelt fluit Verschueren terug

"Nu was het duidelijk dat de aanwezigheid van Zetterberg in moeilijke tijden enkel de supporters moest paaien. Het was hooguit een verwijzing naar de romantiek van vroeger. De nieuwe CEO Karel Van Eetvelt houdt met dat soort sentiment geen rekening en floot Verschueren terug. Terwijl het voetbal tot stilstand kwam, metselt Anderlecht verder aan nieuwe fundamenten", besluit het weekblad.

Poll: Vind jij dat Verschueren een fout heeft gemaakt door Zetterberg naar Anderlecht te halen?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024