‘Verschueren is woest op Coucke, bom dreigt te ontploffen bij Anderlecht’

‘Verschueren is woest op Coucke, bom dreigt te ontploffen bij Anderlecht’
Maandag 30 maart 2020 - 12:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is en blijft een tikkende tijdbom. Daar verandert de komst van CEO Karel Van Eetvelt en extern adviseur Wouter Vandenhaute voorlopig niets aan.

Het Laatste Nieuws onthult dat Michael Verschueren, weggepromoveerd door Van Eetvelt, allesbehalve gelukkig is met de veranderingen binnen Anderlecht. Vooral het feit dat Marc Coucke in zijn eentje besliste om het roer om te gooien en Verschueren dat niet zag aankomen, is hard aangekomen bij die laatste.

Het Laatste Nieuws reconstrueert hoe alles is gelopen: "Als Marc Coucke op 8 januari naar Spanje vliegt om aan te sluiten bij de winterstage van Anderlecht, is hij in het gezelschap van (dan nog) sportief directeur Michael Verschueren. Coucke en Verschueren houden meetings, staan samen langs de lijn op training, en gaan op een avond ook uit eten met VTM-analist Gilles De Bilde."

(Lees verder onder de foto)

"Verschueren is zijn vertrouwen in Coucke kwijt"

"Op geen enkel moment in de drie dagen die ze samen zijn, vertelt Coucke aan zijn rechterhand over de nieuwe paleisrevolutie die hij finaal op 13 januari aankondigt op de Raad van Bestuur. Verschueren voelt zich in de rug geschoten en laat dat ook weten aan Coucke. De jongste Verschueren is zijn vertrouwen in zijn baas kwijt", benadrukt de krant.

"Nochtans had hij Coucke tot dan altijd uit de wind gezet en verdedigd in de media en tegenover de fans. Stank voor dank. Verschueren weet nu hoe Luc Devroe zich moet gevoeld hebben toen hij destijds dezelfde ezelsstamp kreeg van iemand met wie hij in goede tijden zelfs samen op reis ging."

Verschueren weg?

Het spreekt voor zich dat Verschueren het op dit moment moeilijk heeft om zich neer te leggen bij de gang van zaken binnen Anderlecht. Verschillende waarnemers menen dat de bom bij paars-wit nog zal ontploffen. Zij zien Verschueren in deze omstandigheden niet bij RSCA blijven.

Poll: Vind jij de manier waarop Marc Coucke Michael Verschueren heeft behandeld kunnen?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024