‘Coucke twijfelt aan project van Kompany en grijpt in bij Anderlecht’

‘Coucke twijfelt aan project van Kompany en grijpt in bij Anderlecht’
Maandag 30 maart 2020 - 16:00   I   door Redactie

Vincent Kompany werd vorige zomer als de grote Verlosser onthaald bij RSC Anderlecht. Kompany ging RSCA aan de slag als speler-manager en moest en zou de club van zijn hart uit het slop halen.

Voorlopig verliep het avontuur van Kompany bij Anderlecht met meer vallen dan opstaan. Iets wat ook voorzitter Marc Coucke doorheen het seizoen heeft opgemerkt. Hij heeft zelfs enorm getwijfeld aan het project van Kompany.

"Binnen de vier muren van Neerpede vragen werknemers zich af of Vincent Kompany doorheeft dat Coucke de eerste was om 'Project Kompany' in twijfel te trekken", schrijft Het Laatste Nieuws.

Huis van Wantrouwen

Coucke maakte zich zorgen en greep dit seizoen alweer meermaals in. De laatste zet van de RSCA-voorzitter: Karel Van Eetvelt CEO maken en Wouter Vandenhaute aanstellen als extern adviseur. Peter Verbeke kwam over van AA Gent en werd Head of Sports.

De nieuwe veranderingen bij Anderlecht, doen Coucke echter geen goed. "Het slagveld aan trainers en sportief directeurs dat Coucke aanrichtte, maakte van Neerpede een Huis van Wantrouwen. Veel maatjes heeft de voorzitter zelfs niet in zijn eigen club", besluit HLN.

Poll: Geloof jij nog in het project van Kompany?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024