Verrassend: "Volgend seizoen déze competitieformule in Jupiler Pro League"

Verrassend:
Vrijdag 03 april 2020 - 08:00   I   door Redactie

Donderdag avdiseerde de raad van bestuur van de Pro League om het huidige seizoen in de Belgische competitie definitief stop te zetten. Nu dat debat tot het verleden behoort, kan er worden nagedacht over volgend seizoen.

Charleroi-manager en bondsvoorzitter Mehdi Bayat liet alvast meteen optekenen dat er geen twijfel bestaat over de competitieformule voor volgend seizoen. "Het competitieformat blijft behouden, dat is klaar en duidelijk beslist", aldus Bayat in Het Nieuwsblad.

"Dus zestien ploegen in 1A mét play-offs. Daar gingen ook de kleinere clubs mee akkoord. Zij wilden enkel de competitie stopzetten”, voegt Bayat er nog aan toe. Volgens Het Nieuwsblad is Bayat echter de enige die zo zeker is van zijn stuk.

Andere clubleiders houden rekening met een competitie waarin 18 teams zullen spelen en zónder play-offs. In dat scenario blijft Waasland-Beveren in 1A en promoveren Beerschot en OH Leuven.

Poll: Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024