"Er is veel tegenstand, Jupiler Pro League wordt mogelijk tóch verdergezet"

Vrijdag 03 april 2020 - 11:30   I   door Redactie

De raad van bestuur van de Pro League adviseerde donderdag om het seizoen in de Jupiler Pro League definitief stop te zetten. Dat advies moet nu enkel en alleen bevestigd worden op de Algemene Vergadering. Dat leek een formaliteit, maar kan blijkbaar toch nog voor flink wat problemen gaan zorgen.

Presentator en commentator Bart Raes onthult op Play Sports dat niet iedereen te vinden is voor een stopzetting van het seizoen. “Er wordt nog wat tegenstand verwacht. Een aantal ploegen zou het blijkbaar niet eens zijn met de beslissing om het seizoen definitief te staken. De beslissing wordt niet door iedereen gedragen.”

“Om een beslissing te nemen moet blijkbaar ook 80% voorstander zijn op de Algemene Vergadering die er nog aankomt. En aangezien niet alle clubs een gelijkwaardig stemrecht hebben, wordt mij gezegd dat het toch nog niet zover is om het seizoen stop te zetten. De G5 heeft bijvoorbeeld drie stemmen, de K11 twee en de 1B-clubs één.”

 

Poll: Denk jij dat de stopzetting van het seizoen zal bekrachtigd worden op de Algemene Vergadering?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  sport  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024