Vandenbempt haalt uit naar Anderlecht-speler: "Onvoorstelbaar hulpeloos aan de bal"

Vandenbempt haalt uit naar Anderlecht-speler:
Maandag 31 oktober 2016 - 08:45   I   door Redactie

Peter Vandenbempt zag een ontluisterend slecht Anderlecht aan het werk. Paars-wit ging met 2-1 onderuit tegen tien man van Waasland-Beveren.

“Ik weet natuurlijk niet hoe diep de put is waarin Anderlecht zit", zegt Vandenbempt aan Radio 1. "Gisteren moet het na de rust toch wel de bodem bereikt hebben, denk ik. De tweede helft was die van de totale onmacht. Diego Capel maakte telkens weer dezelfde nutteloze beweging. Acheampong was onvoorstelbaar hulpeloos aan de bal.”

“Het was beschamend, ontluisterend", vervolgt Vandenbempt. "Het was zelfs om te lachen. Weiler ging dan ook nog eens improviseren met zijn wissels. Hij deed vreemde ingrepen. Het gaat steil bergaf met het voetbal van Anderlecht. De goals van Teodorczyk maken dat Anderlecht veel hoger in de ranking staat dan dat door het spel gerechtvaardigd is.”

“Weiler zegt dat in deze club allerlei zaken moeten veranderen. De club moet zelf stoppen met praten en hoge verwachtingen te creëren, stelt de coach. Dat horen ze toch niet graag bij Anderlecht. Ze hebben een pak geld geïnvesteerd. Er moet dringend een positieve evolutie komen in het spel. Anderlecht staat geen stap verder dan de voorbije twee seizoenen.”

TAGS  I  Anderlecht  I   Peter Vandenbempt

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024