Patrick Lefevere is meteen héél duidelijk over Anderlecht: "Rotte appels"

Patrick Lefevere is meteen héél duidelijk over Anderlecht:
Woensdag 15 april 2020 - 07:00   I   door Redactie

Patrick Lefevere, de succesvolle manager van wielerploeg Deceuninck - Quick-Step, is sinds kort ook onafhankelijk bestuurder bij RSC Anderlecht. Lefevere is nieuw in de voetbalwereld, maar is na enkele maanden paars-wit wel duidelijk.

Bij Sporza vertelt Lefevere over hoe hij preceis bij Anderlecht belandde. “Het is me gevraagd geweest en ik heb wat impulsief, wat ik normaal niet ben, ja gezegd. Ik ken Marc Coucke al sinds 2002 en hij is een hele goeie gastheer. Er kwam peptalk bij kijken, maar strategisch op lange termijn denken, dat was niet de plaats en niet het moment om dat te doen.”

"Ik wou vooral zien wat daar binnen misgaat"

“Ik wou vooral zien wat daar binnen misgaat", is Lefevere verder heel duidelijk over zijn job bij RSCA. "Hoe komt het dat er in Anderlecht zoveel trainers passeren? Zitten daar een paar rotte appels? Iedereen weet dat rotte appels in mijn ploeg niet aan hun trekken komen."

"Mijn team is veel kleiner, maar telt toch ook 80 mensen. Dat interesseerde mij het meest, maar daar ben ik uiteraard nog niet achter gekomen”, besluit Lefevere.

Poll: Denk jij dat er een paar rotte appels zitten binnen Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024