'Club Brugge wil groots uitpakken met deze inkomende supertransfer'

'Club Brugge wil groots uitpakken met deze inkomende supertransfer'
Maandag 20 april 2020 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge is van plan om in de zomer serieus toe te slaan op de transfermarkt. Zo zouden voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert van plan zijn om Adolfo Gaich (21) met enkele maanden vertraging tóch naar Jan Breydel te halen.

Gaich was in januari nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge, maar blauw-zwart geraakte er toen niet uit met San Lorenzo. De Argentijnse werkgever van Gaich probeerde het onderste uit de kan te halen, maar Club Brugge weigerde om te veel te betalen voor de spits.

Er was op een gegeven moment sprak van een transfersom van 18 miljoen euro, maar San Lorenzo - en verschillende makelaars - wilden nog meer centen op tafel zien. Het was toen dat Club besliste om de stekker uit de onderhandelingen te trekken. Tot nu.

Club geeft niet op

Volgens Spaanse en Argentijnse bronnen heeft Club Brugge de komst van Gaich nog niet opgegeven. Meer zelfs: volgens de bewuste bronnen maakt blauw-zwart een goede kans om Gaich in de zomer naar Brugge te lokken.

Bij Club zou Gaich zich goed verder kunnen ontwikkelen en volgend seizoen ook Champions League kunnen spelen. Dat zou volgens Marca serieus in het voordeel van Club Brugge spelen. Hoeveel Gaich nu moet kosten, is niet duidelijk. Voor Club zou de komst van Gaich alleszins een topdeal zijn.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Gaich nodig heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  San Lorenzo  I  v24

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024