'Jelle Van Damme verlaat Lokeren en gaat bij Jupiler Pro League-club tekenen'

'Jelle Van Damme verlaat Lokeren en gaat bij Jupiler Pro League-club tekenen'
Maandag 20 april 2020 - 18:00   I   door Redactie

Jelle Van Damme (36) vertrekt na amper één seizoen alweer bij Sporting Lokeren. De club werd maandag failliet verklaard en Van Damme zal hoe dan ook niet op Daknam blijven voetballen.

In een gesprek met VTM Nieuws gaf Van Damme te kennen dat hij nog geen punt achter zijn carrière wil zetten. "Ik wil zeker nog doorgaan", aldus Van Damme. "Ik heb nog goesting om verder te doen. Ik merk dat ook tijdens deze coronacrisis. Ik mis het voetbal heel hard."

"Ik wil nog minimum één jaar doorgaan. Mocht dit seizoen bij Lokeren mijn laatste zijn, zou dat heel spijtig zijn. Ik weet dat ik niet meer van de jongste ben, maar het belangrijkste is hoe ik me voel. En ik voel me goed en fit. Ik kan en wil nog doorgaan."

"Sowieso 1A"

"Het zal wel op het hoogste niveau moeten zijn. Sowieso 1A", benadrukt Van Damme. "Dat zal een jobke voor mijn manager zijn. Voorlopig ligt alles nog open."

Van Damme lijkt niet te moeten wanhopen. Enkele weken geleden circuleerde zijn naam immers al bij enkele ploegen uit 1A. Met zijn kwaliteiten en ervaring kan Van Damme flink wat Jupiler Pro League-teams iets bijbrengen. Hij zal straks dus hoe dan ook wel een nieuwe werkgever vinden.

Poll: Denk jij dat Van Damme nog meekan in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Lokeren  I  Beerschot  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024