Killian Overmeire wellicht naar andere eersteklasser: "Ik sta ervoor open"

Killian Overmeire wellicht naar andere eersteklasser:
Dinsdag 21 april 2020 - 14:00   I   door Redactie

Sporting Lokeren werd maandag failliet verklaard. Als er iemand in zak en as zit, dan is het clubmonument Killian Overmeire (34) wel. Overmeire zag 'zijn' Lokeren de jongste jaren afglijden.

"Altijd blijf je toch dat sprankeltje hoop behouden. 'Wie weet komt er wel iets uit de lucht gevallen.' Je blijft wachten op een klein mirakel. Toen het nieuws officieel werd, kreeg ik wel een 'klein klopke', ja", aldus Overmeire in Het Laatste Nieuws.

"Ook al besefte ik wel dat het wachten was tot het doek definitief ging vallen. Weet je: ik heb mijn hart en ziel gegeven voor deze club. Om dan op zo'n manier te eindigen... Het is voor mij heel moeilijk om te aanvaarden."

"Ik heb nog één of twee jaar profvoetbal in mij"

Toch moet Overmeire straks de knop zien om te draaien. Op zijn 34ste wil hij immers nog niet stoppen met voetballen. "Ik heb nog één of twee jaar profvoetbal in mij. Misschien is het nu tijd om aan mezelf te denken. Ik sta voor alles open", besluit de middenvelder.

Een overgang naar een andere club in 1A of 1B lijkt zo in de maak. Overmeire heeft doorheen zijn carrière voldoende bewezen om elders onderdak te vinden.

Poll: Tot wat is Killian Overmeire volgens jou nog in staat?

TAGS  I  Lokeren

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024