Geen promovendus dit seizoen? "Pech voor Beerschot en OH Leuven"

Geen promovendus dit seizoen?
Zaterdag 25 april 2020 - 13:00   I   door Redactie

Aad de Mos vindt het niet meer dan logisch dat de competitie in België, net als in Nederland overigens, wordt stopgezet. De Mos vindt echter wel dat er komend seizoen geen promovendus kan komen.

"Eerst en vooral is het logisch dat de competitie beëindigd wordt. Dat is zo'n beetje de bedoeling heb ik gezien. Goed dat België weerstand bood aan de UEFA, want dat gebeurt niet vaak. Ik ben trots dat wij de twee landen zijn die de uitzondering vormen", zegt De Mos in Het Laatste Nieuws.

"Die vooruitziende blik om meteen te stoppen heeft goed uitgepakt. Wel, pak nu door. Neem de stand na 29 speeldagen en zorg dat iedereen daar genoegen mee neemt. Als je gaat stemmen, dan riskeer je zoveel ellende en juristen op je dak, een zaak die 'Propere Handen' zelfs zou overstijgen."

"Brugge staat wel heel ver voor om hen niet tot kampioen uit te roepen, maar onderin verklaar je de competitie nietig. Pech voor OH Leuven en Beerschot, tenzij clubs hun licentie niet halen of je de competitie uitbreidt. Maar dan krijg je weer een hoop gedoe", stelt De Mos.

Poll: Zou jij dit een logische beslissing vinden?

TAGS  I  Beerschot  I  OH Leuven

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024