'Mbaye Diagne gaat volledig door het lint bij Club Brugge'

'Mbaye Diagne gaat volledig door het lint bij Club Brugge'
Maandag 04 mei 2020 - 12:30   I   door Redactie

Het lijkt erop dat hij het nooit zal leren. Mbaye Diagne heeft niet voor het eerst, en wellicht ook niet voor het laatst, voor amok gezorgd. De spits weigert om zijn huurwoning te verlaten en bedreigde zelfs zijn huisbaas.

Zélfs in volle coronacrisis zorgt Diagne voor problemen. Het Laatste Nieuws weet dat Diagne weigert om zijn huurwoning in Knokke-Heist te verlaten. De tijdelijke huurovereenkomst van zijn villa liep eind april af, maar Diagne weigert om te vertrekken.

"De gevolgen van Diagnes halsstarrigheid zijn groot. Een nieuwe huurovereenkomst, ingaand op 1 mei, was getekend - het huis van de nieuwe huurders reeds verkocht. Diagne wijst naar de coronacrisis en acht zich niet in staat het huis te verlaten, dit terwijl hij eerder al op krediet kon rekenen van de eigenaar", schrijft HLN.

Dreigtelefoons

"De eigenaar verleende Diagne gratie tot eind april, maar intussen dreef die het conflict alleen maar verder op de spits. Nachtelijke sms'en naar de vrouw van de eigenaar, dreigtelefoons richting de huisbaas zelf. Materiële beschadiging en overlast waren schering en inslag, met als exponent het feit dat hij sinds de deadline vorige vrijdag de woning nog steeds niet verlaten had."

Poll: Denk jij dat het nog goed komt met Mbaye Diagne?

TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024