Anderlecht zet samenwerking stop: "We wisten dit al langer"

Anderlecht zet samenwerking stop:
Maandag 04 mei 2020 - 14:45   I   door Redactie

RSC Anderlecht heeft maandagnamiddag bekendgemaakt dat het huwelijk met partner BNP Paribas Fortis wordt stopgezet. De bank houdt het na bijna veertig jaar voor bekeken als partner van paars-wit. Volgend seizoen zal er een ander logo op de shirts van RSCA prijken.

"BNP Paribas Fortis en RSCA hebben samen besloten om het bestaande sponsorcontract te beëindigen", laat Anderlecht weten op zijn officiële webstek. "Bij de start van volgend seizoen verdwijnen de naam BNP Paribas Fortis en het gekende groene logo van de RSCA-shirts. Het einde van een tijdperk."

“Wij zijn BNP Paribas Fortis zeer dankbaar voor de bijna 40 jaar unieke samenwerking", reageert Anderlecht-CEO Karel Van Eetvelt. "We kunnen samen terugblikken op vele mooie sportieve momenten. Omdat het management van de club en de bank altijd een open relatie hebben gehad, wisten we al langer dat BNP Paribas Fortis het partnership opnieuw wilde evalueren. Mede in het belang van de club hebben we samen voor snelle duidelijkheid gekozen, waardoor RSCA de kans kreeg andere partners te zoeken."

Gesprekken met nieuwe partners in afrondende fase

"We zijn onze hoofdsponsor daar enorm dankbaar voor. Nu bieden zich andere mogelijkheden aan voor de club. De gesprekken met de nieuwe partners zitten in een afrondende fase. Op het gepaste tijdstip zal RSCA daarover communiceren en zal blijken dat we absoluut gewapend zijn voor een mooie toekomst", besluit Van Eetvelt.

Poll: Denk jij dat Anderlecht hierdoor financieel nog meer in de problemen gaat komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024