Musonda Junior over Anderlecht: "Was dat goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling?"

Musonda Junior over Anderlecht:
Woensdag 12 oktober 2016 - 14:10   I   door Redactie

Charly Musonda Junior wordt door veel Belgische analisten en trainers genoemd als een absolute topspeler. De jongeling zou het potentieel hebben om een wereldtopper te worden. Hij trok destijds van RSC Anderlecht naar Chelsea en wordt nu uitgeleend aan Real Betis.

Stilaan bouwt de 19-jarige speler aan z'n profcarrière, maar de vraag blijft of hij niet beter bij Anderlecht was gebleven om zo al een vaste waarde te zijn in de Jupiler Pro League. Zelf is hij daar heel duidelijk over."Was je gebleven, dan had je meteen gespeeld, op je zeventiende de Champions League", zeggen veel mensen tegen Musonda Junior. "Oké, rechtstreeks naar de eerste ploeg gaan en de Champions League spelen, dat is goed, omdat je tegen de groten speelt", klinkt het bij Musonda zelf in Sport/Voetbalmagazine.

"Maar is dat goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling? Ik weet het niet. Want bij Chelsea trainde ik met profs die hun stempel drukken op wereldbekers, die tien jaar op het hoogste niveau speelden, die in de Premier League spelen. Ik wist dus heel goed: als ik op training met spelers van wereldklasse kan spelen, zal ik bij mijn profdebuut klaar zijn."

TAGS  I  Anderlecht  I   Charly Musonda Junior  I   Real Betis

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024