Transfermarkt: Anderlecht moet sterkhouder verkopen, Carcela naar Club Brugge?

Transfermarkt: Anderlecht moet sterkhouder verkopen, Carcela naar Club Brugge?
Zondag 17 mei 2020 - 13:00   I   door Redactie

De transfermarkt gaat pas op 1 juli weer open. Aangezien er een lange tijd zonder competitievoetbal dreigt, beginnen de transfergeruchten en het transfernieuws wat vroeger dan anders. We zijn er dus wat vroeger dan anders bij met onze Transfermarkt.

*Mehdi Carcela staat voor een vertrek bij Standard, dat af wil van het hoge loon van de Belgische Marokkaan. Het is niet uitgesloten dat Carcela naar Club Brugge of een andere Belgische topclub trekt.

*Loïs Openda wil weg bij Club Brugge. De jonge spits heeft een transferverzoek ingediend.

*Door de financiële problemen die er binnen de club heersen, is Anderlecht genoodzaakt om één van zijn sterkhouders te verkopen. Wellicht zal RSCA Yari Verschaeren, Albert Sambi Lokonga, Jérémy Doku of Hendrik Van Crombrugge van de hand doen.

*Ivan Leko is topkandidaat om de nieuwe coach van Antwerp te worden. De Kroaat zelf zegt niet ‘neen’ tegen een overstap. Ook Marc Wilmots heeft wel oren naar de job van T1 bij Antwerp.

*Charleroi onderhandelt met Club Brugge over een definitieve transfer van Kaveh Rezaei.

Poll: Zou jij Carcela graag bij Club Brugge zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024