Wesley Hoedt spreekt zich uit over transfer naar Antwerp of Club Brugge

Wesley Hoedt spreekt zich uit over transfer naar Antwerp of Club Brugge
Zondag 17 mei 2020 - 18:00   I   door Redactie

Wesley Hoedt (26) speelde dit seizoen op uitleenbasis bij Royal Antwerp FC. De kans dat de Nederlander ook volgend seizoen in de Jupiler Pro League speelt, is bijzonder klein.

Bij Het Nieuwsblad kondigt Hoedt zelf al zijn afscheid bij Antwerp aan. De verdediger gelooft niet dat hij definitief naar Antwerp verhuist. Ook in een transfer naar Club Brugge - dat even werd genoemd - gelooft Hoedt niet.

"Jullie hebben al vaak genoeg geschreven dat de aankoopoptie 8 miljoen bedraagt, en op dit moment is het onrealistisch dat een Belgische club dat betaalt", vertelt Hoedt aan Het Nieuwsblad. "Zelfs zonder corona denk ik dat het te hoog gegrepen was."

"Antwerp kan de optie nog tot 31 mei lichten, maar ik weet intussen genoeg. De club moet zelf maar een statement naar buiten brengen, maar voor mij houdt het in dat mijn tijd bij Antwerp erop zit", verduidelijkt Hoedt.

Topcompetitie

Het is ook duidelijk dat de Nederlander op een avontuur in een grotere competitie mikt. "Dat is wel de bedoeling, ja. Ik heb al een aantal aanbiedingen op zak van clubs in die competities. Maar ik moet afwachten. En overleggen met Southampton. Wat duidelijk is, is dat ik op een jaartje huur niet meer zit te wachten. Ik wil dit keer een definitieve verhuis."

Poll: Vind jij het spijtig dat Hoedt de Belgische competitie verlaat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AZ  I  Southampton

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024