Anderlecht slaat serieuze slag: "De beste transfer voor volgend seizoen"

Anderlecht slaat serieuze slag:
Zondag 17 mei 2020 - 20:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht staat door de financiële problemen binnen de club en de coronacrisis voor een uitdagende transferperiode. Met weinig middelen moet paars-wit een sterke kern zien samen te stellen.

Al krijgt RSCA een optsteker, want Landry Dimata (22) is opnieuw fit. De spits moet in principe klaar zijn om vanaf begin volgend seizoen opnieuw titularis te zijn bij Anderlecht.

"Naast Dimata heeft Anderlecht op dit moment twee volwaardige spitsen voor de Jupiler League: Kemar Roofe en Antoine Colassin. Dejan Joveljic reken ik desgevallend niet mee want die kon niet overtuigen tijdens zijn korte huurperiode en keert wellicht terug naar Frankfurt", stelt journalist Alain Eliasy vast bij Sport/Voetbalmagazine.

"Derde spits is geen overbodige luxe"

"Roofe bewees vooral dat hij geen echte nummer negen is die een aanval alleen kan dragen en van de 19-jarige Colassin kan je niet verwachten dat hij Anderlecht volgend seizoen plots naar de play-offs zal trappen. Een derde spits is dus geen overbodige luxe en met Dimata realiseert Anderlecht eigenlijk zijn beste transfer", besluit Eliasy.

Poll: Denk jij dat Dimata snel weer belangrijk zal zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024