"Club Brugge met het mes op de keel in de hoek gedrumd"

Dinsdag 19 mei 2020 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge veroverde vorig weekend zijn zestiende landstitel ooit. De manier waarop de landstitel werd gepakt, zal evenwel nog een tijdje nazinderen. Zo werd Club met de rug tegen de muur gezet.

Er werd vorige vrijdag een akkoord bereikt over de afhandeling van het huidige seizoen. Volgens Peter Vandenbempt ging sommige ploegen echter akkoord omdat ze niet anders konden. "84%, dat is een ruime meerderheid, zeggen ze dan", opent Peter Vandenbempt zijn betoog in De Tribune. "Maar hoeveel van die 84% heeft vóór gestemd omdat ze het een goed voorstel vonden? Nog niet de helft."

"Neem nu Club Brugge. Ze hebben het goedgekeurd, maar met hun arm op hun rug gewrongen. Het alternatief was immers dat de competitie geschrapt zou worden. Dat wilden ze niet, want dan waren ze geen kampioen."

"Dit zou volgend seizoen nog wel eens een rol kunnen spelen"

"Wat er de voorbije week is gebeurd, heeft Club Brugge nog eens extra op scherp gezet", gaat Vandenbempt verder. "Ze zijn helemaal niet blij met de manier waarop ze in de hoek zijn gedrumd en met het mes op de keel een deel van hun Europese geld hebben moeten afstaan. Dit zou volgend seizoen nog wel eens een rol kunnen spelen."

Poll: Vind jij dat alles goed is verlopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024