Vanhaezebrouck voorspelt: "Zíj worden de grote uitdager van Club Brugge"

Vanhaezebrouck voorspelt:
Woensdag 20 mei 2020 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge kroonde zich vorige week tot landskampioen. Het pakt zo zijn derde landstitel in vijf jaar tijd. Club is baas in de Jupiler Pro League en lijkt steeds verder weg te lopen van de concurrentie. Al ziet Hein Vanhaezebrouck wel een uitdager opstaan.

Vanhaezebrouck gelooft dat Antwerp de strijd met Club Brugge kan aangaan. "Antwerp zal alleszins - dankzij Paul Gheysens - een ongelofelijke progressie blijven doormaken", merkt de analist op in Het Nieuwsblad.

"Dat nieuwe stadion zetten was al een stunt, en volgens mij zal de Bosuil binnen tien jaar - samen met dat van Club Brugge - het grootste stadion in het land zijn. Ik zie Gheysens dat op termijn wel uitbreiden naar 30.000 of zelfs méér dan 30.000, want het potentieel is er, in de grootste stad van Vlaanderen."

"Ik kijk naar Antwerp om tegengas te geven"

"Er is nu een hegemonie van Club aan het ontstaan - het wordt almaar sterker en rijker en zal de komende jaren nog vaker prijzen pakken. Maar ook op sportief vlak kijk ik naar Antwerp om tegengas te geven. Gent is de nummer twee van België geworden, maar zit misschien wel aan zijn limieten, en ook Anderlecht en Standard hebben het steeds moeilijker om Club bij te houden."

"Ik verwacht dat Antwerp, waar de limieten veel hoger liggen, over enkele jaren de grote uitdager van Club wordt. Ook al doen de grote clubs er in de Pro League alles aan om hen nog een paar jaar te proberen af te houden en aan de zijlijn te laten", besluit Vanhaezebrouck.

Poll: Denk jij dat Antwerp de grootste uitdager is van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024