Standard zit met de handen in het haar voor cruciale wedstrijd

Standard zit met de handen in het haar voor cruciale wedstrijd
Vrijdag 03 februari 2017 - 14:00   I  

Er resten ons nog zes wedstrijden alvorens de play-offs van start gaan. Voor Standard, dat momenteel een achterstand van zes punten heeft op een plek die recht geeft op play-off I, worden het nog spannende weken. Tegen Kortrijk moet er morgen absoluut gewonnen worden als het nog kans wil maken.

Bij Standard zijn er heel wat afwezigen. Trainer Aleksandar Jankovic gaat heel wat moeten schuiven. Edmilson Junior is nog steeds buiten strijd en ook aanwinst Ndongala is niet beschikbaar wegens een blessure. Razvan Marin, die zich al meteen ontpopte tot een van de sterkhouders op het middenveld, is twijfelachtig met problemen aan de heup. Goreux is geschorst, terwijl Fai nog de finale van de Afrika Cup speelt. 

Jankovic kon op zijn persconferentie ook nog goed nieuws meedelen. Orlando Sá, die geveld was door koorts, is er opnieuw bij. Hij start echter op de bank, aangezien Emond in de spits start. Daarnaast kon Jankovic melden dat de Oekraïense aanwinst Luchkevych eveneens aan de aftrap zal verschijnen.

TAGS  I  standard  I   aleksandar jankovic

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023