Wesley Sonck neemt drastisch besluit: “Het kon echt niet anders”

Wesley Sonck neemt drastisch besluit: “Het kon echt niet anders”
Donderdag 28 mei 2020 - 07:30   I   door Redactie

Wesley Sonck heeft het nu drukker dan ooit. De ex-voetballer krijgt tegenwoordig veel lof om zijn commentatorkwailteiten in 'De Container Cup'.

Zijn drukke schema staat in schril contrast met de beginperiode van de coronacrisis. Toen bleef hij vooral binnen, samen met zijn kinderen. In weekblad Primo vertelt hij dat het vooral voor de drie jongsten niet evident was om niet buiten te mogen. “Voor hen was dat het grootste probleem”, zegt Sonck.

“Zelf zie ik dat vooral op het vlak van de veelvuldige schermtijd de afgelopen weken.” Hoewel hij er normaal niet goed tegen kan dat iemand een hele dag voor een computerscherm zit, heeft hij er in dit geval wel begrip voor. “Je kan wel eens een gezelschapsspelletje spelen of wat knutselen, maar dat duurt ook niet eeuwig”, aldus Sonck.

En dus kneep hij deze keer een oogje dicht wanneer de kinderen weer eens achter het computerscherm zaten. “Omdat het niet anders kon. Wat moest ik zeggen? ‘Ga eens buiten om dit of dat te doen met je vrienden’? Nee, want dat mocht niet."

Poll: Ben jij fan van Sonck als co-commentator?

TAGS  I  Sonck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024