Ruud Vormer mogelijk plots weg bij Club Brugge: "Transfer kan snel rond zijn"

Ruud Vormer mogelijk plots weg bij Club Brugge:
Donderdag 04 juni 2020 - 09:30   I   door Redactie

Ruud Vormer (32) is al járen de aanjager en motor van Club Brugge. Toch zou het zomaar kunnen dat de Nederlander het Jan Breydelstadion plotsklaps verlaat.

Roos America, de vrouw van Vormer en spoedarts, spreekt in Het Laatste Nieuws over de voorbije maanden van het haar gezin. "Wij zijn in deze periode als gezin - net als vele andere - wel behoorlijk op de proef gesteld. Deze keer niet door een transfer van Ruud, maar door het coronavirus. Het heeft ons leven op zijn kop gezet", zegt Roos.

En dan heeft ze het over een mogelijke transfer van haar man. "Zo'n transfer is soms in één dag rond. Dat betekent dat Ruud plots weg zou kunnen zijn", beseft Roos. "De kinderen en ik blijven in zo'n geval achter. Alles moet georganiseerd worden, zodat hij zorgeloos aan zijn nieuwe stap kan wennen."

"Zo'n transfer is soms lastig"

"Tegenover Ruud houd ik me groot, anders zou hij niet goed presteren. Maar vanbinnen is zo'n transfer soms lastig. 'Alles komt goed' en 'Jij kan dit', zeg ik hem dan. Meestal is het waar. Ruuds carrière heeft altijd al centraal gestaan."

"Twee jaar hebben we apart gewoond, omdat ik mijn opleiding moest afronden, maar toen hebben we afgesproken om dat niet meer te doen. Ik beloofde dat ik hem, vanaf het moment dat mijn specialisatie klaar was, altijd zou volgen", besluit Roos.

Poll: Denk jij dat Ruud Vormer volgend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024