'Meteen weer problemen tussen Ivan Leko en Lior Refaelov'

'Meteen weer problemen tussen Ivan Leko en Lior Refaelov'
Donderdag 04 juni 2020 - 10:00   I   door Redactie

Ivan Leko tekende recent bij Royal Antwerp FC. Op de Bosuil zal Leko onder meer samenwerken met Lior Refaelov, een oude bekende van bij Club Brugge.

Bij Club Brugge waren er problemen tussen Leko en Refaelov en duwde de trainer Refaelov uiteindelijk ook naar de exit. Hoewel Leko met een propere lei wil beginnen, is volgens Marc Degryse het probleem tussen de twee nog niet van de baan.

"Laat mij eerst stellen dat ik bijzonder verrast ben door het vertrek van Bölöni. Hij was weliswaar iemand van de oude stempel, maar hij haalde resultaten en hij kon de groep met al die persoonlijkheden toch goed managen", vertelt Degryse in Het Laatste Nieuws over de veranderingen bij Antwerp.

Geduld

"Leko is een ambitieuze jonge trainer die altijd gas wil geven. Met Refaelov botste het al in Club - dat probleem verdwijnt niet", benadrukt Degryse. "Ik kan me ook niet voorstellen dat Leko veel geduld zal hebben met Lamkel Zé."

"Ik denk, als Leko succes wil hebben met Antwerp, dat Luciano (D'Onofrio, nvdr.) een andere spelerskern zal moeten samenstellen dan onder Bölöni. Minder vedetten, meer jongens die meegaan in het verhaal van Leko", besluit Degryse.

Poll: Denk jij dat het goed zal komen tussen Leko en Refaelov?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024