Wesley Sonck compleet afgemaakt door collega: "Ik heb dat nooit begrepen"

Wesley Sonck compleet afgemaakt door collega:
Vrijdag 05 juni 2020 - 14:00   I   door Redactie

Wesley Sonck heeft zware kritiek gekregen. De analist speelde in het verleden nog samen met Luigi Pieroni, maar die heeft klaarblijkelijk geen al te hoge pet op van Sonck.

In een gesprek met Sport/Voetbalmagazine haalt Pieroni zwaar uit naar collega-spits Sonck. Pieroni vindt dat hij nooit een eerlijke kans heeft gekregen bij de Rode Duivels.

"Dat ik werd geselecteerd tijdens de vier slechtste jaren van de nationale ploeg? Dat is spijtig... Maar het ergste is dat ik er zelfs in die context niet in slaagde om titularis te worden, ondanks goeie prestaties bij mijn club", steekt Pieroni van wal.

"Ik raakte er niet wijs uit waarom een kerel als Sonck zoveel krediet kreeg"

"Er was een bepaalde hiërarchie die ik nooit heb begrepen. Ik had het gevoel dat ik beter was dan diegenen die speelden. Als de ploeg draait, dan kan je dat nog begrijpen, maar ik raakte er niet wijs uit waarom een kerel als Wesley Sonck zoveel krediet kreeg", haalt de gewezen spits van onder meer Moeskroen, Standard, AA Gent en Anderlecht uit naar Sonck.

"Oké, hij maakte goals, en dat was maar goed ook met de hoeveelheid speelminuten die hij kreeg... In feite vond ik toen dat van al diegenen die speelden dat alleen Emile (Mpenza, nvdr.) het niveau had. Achteraf bekeken heb ik er spijt van dat ik niet wat meer met de vuist op tafel heb geklopt..."

Poll: Wie was volgens jou de beste spits?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  Moeskroen  I  Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024