Transfermarkt: Van Damme naar Belgische topclub, Batshuayi terug naar Jupiler Pro League?

Transfermarkt: Van Damme naar Belgische topclub, Batshuayi terug naar Jupiler Pro League?
Vrijdag 05 juni 2020 - 13:30   I   door Redactie

Vanaf 1 juli opent de transfermarkt weer haar deuren. Door de coronacrisis zou die wel eens langer dan 1 september kunnen openblijven. Een pak transfernieuws komt dus onze richting uit en dat bundelen we dagelijks voor u.

*Michy Batshuayi is overbodig bij Chelsea en mag deze zomer weg. De spits wordt opnieuw aan Club Brugge gelinkt, maar het is niet duidelijk of blauw-zwart hem gaat kunnen overtuigen.

*Hein Vanhaezebrouck wil volgend seizoen terugkeren als trainer. Een club in België is een optie, net als een avontuur in het buitenland.

*Antwerp is van plan om minstens vijf nieuwe spelers aan te trekken. Het wil twee keepers, een centrale verdediger en twee spitsen.

*Jelle Van Damme heeft openlijk gesolliciteerd bij de Belgische topclubs. Hij is van mening dat hij een belangrijke rol kan spelen met zijn ervaring. Van Damme wil nog minstens één jaar voetballen.

*Liverpool wil het contract van Virgil van Dijk openbreken. De Nederlander gaat een monsteraanbieding krijgen en zal daar op ingaan.

Poll: Denk jij dat Van Damme nog goed genoeg is voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024