"Hij wint de Gouden Schoen en vertrekt dan naar topclub"

Zaterdag 04 februari 2017 - 09:02   I   door Redactie

Woensdag is er weer de uitreiking van de Gouden Schoen. Wordt het een speler van Club Brugge die met de prijs gaat lopen of toch nog iemand anders?

Jacub Blaszczykowski, 84-voudig international en tweevoudig Duits kampioen, hoopt in Het Laatste Nieuws dat zijn landgenoot Lukasz Teodorczyk met de prijs gaat lopen.

"Ik weet dat hij met zijn kwaliteiten de top kan bereiken. Ik bedoel maar: hij is sterk, heeft een enorm loopvermogen, is kopbalsterk. En hij is nog redelijk snel ook. En dan vergeet ik zijn torinstinct nog. Dát zijn de kwaliteiten die een topspits nodig heeft."

"De kansen die hij krijgt, grijpt hij. Op het veld en in zijn carrière. Dat is de eigenschap van een echte winnaar. Ik hoop dus dat hij die Gouden Schoen van jullie wint. Het kan een eerste stap naar meer zijn."

"Maar het is simpel: elke club in Europa zoekt een spits die meer dan 20 goals maakt op zes maanden tijd. Ik geloof alvast dat hij het ook in een grote competitie kan waarmaken. Lukasz zelf is ook ambitieus, hij wil altijd maar beter worden. Op die manier kom je aan de top."

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024