Transfermarkt: Anderlecht troeft Chelsea af met transfer, Chadli naar Antwerp?

Transfermarkt: Anderlecht troeft Chelsea af met transfer, Chadli naar Antwerp?
Zondag 14 juni 2020 - 13:30   I   door Redactie

Vanaf 1 juli opent de transfermarkt weer haar deuren. Door de coronacrisis zou die wel eens langer dan 1 september kunnen openblijven. Een pak transfernieuws komt dus onze richting uit en dat bundelen we dagelijks voor u.

*De kans is reëel dat Antwerp Dieumerci Mbokani, Steven Defour en Lior Refaelov ziet vertrekken. Antwerp gaat ook proberen om Didier Lamkel te verkopen.

*Michy Batshuayi moet weg bij Chelsea, maar een terugkeer naar België lijkt niet aan de orde. De Rode Duivel mikt hoger.

*Anderlecht zou op het punt staan om Chelsea af te troeven op de transfermarkt. Het zou de jonge Justin Owolabi-Belewu wegplukken bij Toronto FC.

*Atalanta zou een bod van 12 miljoen euro willen uitbrengen op Charles De Ketelaere.

*Anderlecht grijpt naast Alhassen Yussuf. Paars-wit wilde de middenvelder weghalen bij Göteborg, maar kan niet wedijveren met het eveneens geïnteresseerde Wolverhampton. Dat wil 7 miljoen euro betalen voor Yussuf.

*Antwerp zou momenteel het meest concreet zijn voor Nacer Chadli. Binnen Club Brugge heersen er twijfels over de fysieke paraatheid van Chadli. Ook Olympiakos ligt nog op de loer.

Poll: Bij welke Belgische topclub past Chadli volgens jou het beste?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024