‘Michel Preud’homme gaat terugkeren als trainer bij déze club’

‘Michel Preud’homme gaat terugkeren als trainer bij déze club’
Donderdag 18 juni 2020 - 14:30   I   door Redactie

Michel Preud'homme (61) hield het voor bekeken als trainer van Standard. Preud'homme blijft als vicevoorzitter en sportief raadgever wel een belangrijke rol spelen op Sclessin. De vraag is hoe lang hij dat nog zal doen.

Volgens analist Jan Mulder keert Preud'homme binnen de kortste keren terug als trainer. De Nederlander meent zelfs al te weten bij welke club: Bordeaux. "Vicevoorzitter Preud'homme is halverwege zijn termijn doodop van het kijken, zit meer bij zijn vrouw in Bordeaux dan op kantoor in Sclessin, en vormt langzaam maar zeker concrete gedachten over een terugkeer naar de plek waar hij thuishoort: in de kleedkamer", blikt Mulder in Humo vooruit naar de nabije toekomst.

"Michel is dan 64 jaar jong en 100 procent opgeladen voor een nieuwe uitdaging. Na een interview over wijnen in een bijlage van Sud Ouest, toevallig in een periode waarin FC Girondins de Bordeaux ergens onderaan de ranglijst van Ligue 1 bungelt, worden de eerste contacten met hem gelegd om het roer bij de voormalige Franse topclub over te nemen. Iedereen gelukkig, vooral Michel Preud'homme", besluit Mulder.

Poll: Zie jij Preud'homme nog opnieuw trainer van een club worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard  I  Bordeaux  I  FC Girondins de Bordeaux

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024