‘Anderlecht neemt beslissing over vertrek van Sambi-Lokonga naar Club Brugge’

‘Anderlecht neemt beslissing over vertrek van Sambi-Lokonga naar Club Brugge’
Zondag 21 juni 2020 - 12:00   I   door Redactie

Albert Sambi-Lokonga (20) brak vorig seizoen volledig door in de hoofdmacht van RSC Anderlecht. Sambi-Lokonga verlengde ook zijn contract bij paars-wit, maar mogelijk staat hij nu voor een verrassende transfer.

Volgens Scouted Football is het immers niet uitgesloten dat Sambi-Lokonga zijn carrière vervolgt bij... Club BruggeScouted Football analyseerde de prestaties van Sambi-Lokonga en linkt de speler ook aan een spraakmakende overstap naar de eeuwige rivaal van Anderlecht.

Het medium maakt ook gewag van interesse vanuit Nederland. Daar zou PSV de ontwikkeling van Sambi-Lokonga nauwlettend in de gaten houden. Of het straks tot een overstap naar Club Brugge komt, is nog maar de vraag. RSCA zal één van zijn goudhaantjes uiteraard niet graag naar Club laten trekken.

Update 21/6 - 12:00

Sambi-Lokonga werd in verband gebracht met een overstap naar Club Brugge en PSV, maar Anderlecht is niet van plan om zijn goudhaantje te laten gaan. En al zeker niet naar een rechtstreekse concurrent als Club Brugge.

Sambi-Lokonga speelt een belangrijke rol in de toekomstplannen van paars-wit en mag deze zomer absoluut niet weg. Dat heeft de RSCA-top beslist.

Poll: Zou Sambi-Lokonga een basisspeler zijn bij het huidige Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  PSV

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024