Het ziet er niet goed uit voor de Rode Duivels

Het ziet er niet goed uit voor de Rode Duivels
Woensdag 12 oktober 2016 - 14:14   I   door Redactie

De Rode Duivels kunnen niet klagen over hun start aan de kwalificatiecampagne. Zowel Cyprus, Bosnië-Herzegovina als Gibraltar werden zonder problemen aan de kant gezet en zo staan de Belgen mee aan kop met een 9 op 9. Toch moeten de supporters zich zorgen beginnen te maken.

De huidige generatie draait al heel wat jaren mee en mag een gouden generatie worden genoemd. Ook rond hun opvolging in de toekomst bestond weinig twijfel, maar de bondscoach van de beloften, Johan Walem, denkt daar anders over. Hij betwijfelt of zijn jongens klaar zijn voor de A-ploeg. Walem zag de jonge Duivels uitgeschakeld worden met het oog op het EK en daar kan hij absoluut niet mee lachen. "Het gebrek aan mentaliteit was flagrant", begint hij zijn verhaal hard aan Het Nieuwsblad. 

"Sorry, maar zelfs met al die afwezigen hadden wij nog moeten winnen tegen Montenegro en Letland. Maar dan heb je wel jongens nodig die hun truitje willen nat maken. Jongens die willen vechten voor hun land. Dat heb ik nu niet gezien. Bepaalde spelers moeten in de spiegel durven kijken. Hebben ze genoeg gebracht? Hebben ze er alles voor gedaan?", vraagt Walem zich luidop af. Hij ziet het dan ook somber in. "Als je mij vandaag vraagt wie van mijn groep klaar is voor de A-ploeg, dan is mijn antwoord: niemand."

TAGS  I  Beloften  I   Johan Walem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024