Hazard, Courtois en co. kunnen de titel al ruiken: Barcelona morst opnieuw met dure punten

Zaterdag 27 juni 2020 - 19:10   I   door Redactie

FC Barcelona zal zichzelf meer dan waarschijnlijk niet opvolgen als landskampioen. De Blaugrana speelde na een doelpunt enkele minuten voor tijd van Iago Aspas 2-2 gelijk bij Celta de Vigo.

Na fletse prestaties tegen Sevilla (0-0) en Athletic de Bilbao (1-0) heeft FC Barcelona nu niet kunnen winnen van laagvlieger Celta de Vigo. Dankzij Luis Suarez kwam de Catalaanse club wel 2 keer op voorsprong, maar in minuut 88 gaf het die voorsprong opnieuw prijs. Iago Aspas krulde een vrije schop knap voorbij ter Stegen.

FC Barcelona klimt wel naar de leiding, maar Real Madrid kan op zondag op het veld van hekkensluiter RCD Espanyol de competitie nu ook echt aanvoeren. Barcelona krijgt nadien nog 6 wedstrijden om dit puntenverlies recht te trekken.

Poll: Wie pakt de Spaanse titel?