'Club Brugge krijgt na transferjackpot mogelijk Batshuayi weer in beeld'

'Club Brugge krijgt na transferjackpot mogelijk Batshuayi weer in beeld'
Zaterdag 04 juli 2020 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge staat onder Philippe Clement voor het jaar van de bevestiging. Blauw-zwart wil niet alleen de titel prolongeren, maar ook een belangrijke rol spelen in Europa.

Voor het derde jaar op rij neemt Club Brugge deel aan de groepsfase van de UEFA Champions League. Beide keren moest het in de groepsfase afhaken, maar dat moet komend seizoen anders zijn. Club Brugge wil investeren om een rol van betekenis te spelen, Junior Edmilson (ex-STVV en Standard) is het eerste target.

Indien er een akkoord met Al-Duhail uit de bus komt om de overname van Junior Edmilson dan is de kans groot dat Krépin Diatta of Emmanuel Dennis vertrekt. Voor beide spelers hoopt Club een transfersom van ongeveer 25 miljoen euro te ontvangen.

Batshuayi

Een hele stevige transfersom waar Club Brugge zeker nog wat mee zal aanvangen. Toptarget Adolfo Gaich lijkt op weg naar de Serie A, Michael Krmencik en David Okereke konden nog niet overtuigen en Mbaye Diagne is weg. Zo kan Michy Batshuayi weer in beeld komen.

De Rode Duivel is op zoek naar een club die hem na enkele hele matige seizoenen bij Chelsea weer een basisplaats kan bezorgen. Batshuayi wil volgende zomer naar het EK en is bij Club Brugge al zeker van 6 wedstrijden in de Champions League. De aanvaller past ook helemaal in het profiel dat Clement zoekt: snel, sterk aan de bal, veel loopvermogen en scorend vermogen.

Poll: Ziet u Michy Batshuayi terugkeren naar de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Chelsea  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024