Anderlecht identificeert 3 toptargets: 'Dit moet de nieuwe aanvaller worden'

Anderlecht identificeert 3 toptargets: 'Dit moet de nieuwe aanvaller worden'
Maandag 06 juli 2020 - 22:00   I   door Redactie

Naast 3 verdedigers en een extra middenvelder wil Anderlecht er nog graag een polyvalente aanvaller bij. Er zijn 3 spelers in beeld bij de recordkampioen.

De voorbije weken toonde Anderlecht al interesse in Jae-sung Lee van Holstein Kiel en Alberth Elis van Houston Dynamo. Lee kan op beide flanken en op de nummer 10 uit de voeten, hij kende een prima seizoen in de Duitse tweede klasse en is ook een vaste waarde bij de nationale ploeg van Zuid-Korea.

Elis is in principe niet haalbaar voor Anderlecht. Houston Dynamo betaalde enkele jaren geleden nog bijna 3 miljoen euro aan het Mexicaanse Monterrey CF voor Elis. Het contract van de Hondurees loopt bijna af waardoor hij nu wel haalbaar is. Elis is een rechtsbuiten die ook op links en in de punt kan spelen.

Jozwiak

Verder stuurde volgens Poolse media ook Anderlecht afgelopen weekend een scout naar de topper Lech Poznan-Legia Warschau om Kamil Jozwiak beter te bekijken. De scout zal in elk geval met een goed rapport terugkomen want Jozwiak scoorde en gaf ook een assist. 

Jozwiak wordt ook wel in de gaten gehouden door clubs als Manchester United, Werder Bremen en Southampton. 

Poll: Wie kan Anderlecht het best halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Houston Dynamo  I  Holstein Kiel  I  Monterrey CF

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024