Transfermarkt LIVE: Vanaken weg bij Club Brugge, straffe transfer bij Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Vanaken weg bij Club Brugge, straffe transfer bij Antwerp?
Vrijdag 10 juli 2020 - 18:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge blijft vol inzetten op de komst van Edmilson Junior. Blauw-zwart ziet in de gewezen smaakmaker van Standard de ideale vervanger voor Krépin Diatta en/of Emmanuel Dennis.

*Kenny Saief, Mohammed Dauda, Bubacarr Sanneh en Josué Sa hebben geen toekomst meer bij Anderlecht. Vincent Kompany wil af van de vier spelers.

*Club Brugge heeft bij Brighton & Hove Albion geïnformeerd naar Haydon Roberts, een 18-jarige verdediger.

*Antwerp wil snel drie inkomende transfer afronden. Het mikt op een spits, aanvallende middenvelder en een centrale verdediger.

*AA Gent wil volgend seizoen serieus meestrijden om de titel en wil nog 2 nieuwkomers voorstellen. Niklas Dorsch, een middenvelder van 1.FC Heidenheim, en Eldor Shomurodov, een aanvaller van FK Rostov, staat in de belangstelling. De onderhandelingen met Dorsch zitten in een afrondende fase, een bod van 5 miljoen op Shomurodov werd afgewezen.

*Ajax Amsterdam hoopte met Pierre-Emile Hojbjerg een nieuwe spelmaker aan te trekken, maar dat wordt een moeilijke zaak. De Deen kan ook naar Tottenham Hotspur en wil liever in de Premier League. Zo komt net zoals vorig jaar mogelijk Hans Vanaken weer in beeld. De Gouden Schoen zou Hakim Ziyech kunnen opvolgen in de Nederlandse hoofdstad.

*KRC Genk is ook nog lang niet klaar op de transfermarkt. Na Daniel Munoz en Cyriel Dessers moeten er nog 2 (jeugd)internationals bijkomen. Juan Brunetta (aanvaller, Godoy Cruz) en de Mexicaan Gerardo Arteaga (linksback, Santos Laguna) moeten samen ongeveer 7 miljoen euro kosten.

*Kemar Roofe wil intussen nog een minstens 1 extra jaar bij Anderlecht blijven. De Jamaicaan staat in de belangstelling van de Glasgow Rangers, maar een uitleenbeurt met een aankoopoptie van 6 miljoen is geen optie.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024