'Club Brugge staat stap dichter bij grote transfer van 25 miljoen'

'Club Brugge staat stap dichter bij grote transfer van 25 miljoen'
Vrijdag 17 juli 2020 - 20:15   I   door Redactie

Club Brugge lijkt op het punt te staan om een grote transfer af te ronden. De interesse in Krépin Diatta blijft maar groeien en Club ruikt miljoenen voor zijn topspeler.

Duitse media melden dat onder meer Hertha BSC, Borussia Mönchengladbach, Hoffenheim en Wolfsburg op Diatta azen. Allen zouden ze ver willen gaan voor de speler van Club Brugge.

Ook vanuit Italië is er interesse. AC Milan en Napoli houden de situatie van Diatta in de gaten. Club Brugge hoopt nog steeds om 25 miljoen euro te vangen voor de Senegalese winger.

Update 14/7 - 20:00

Het ziet er steeds meer naar uit dat Club Brugge zich mag opmaken voor een straffe transfer van 25 miljoen euro. Tal van buitenlandse clubs zouden bereid zijn om dat bedrag te betalen voor Diatta.

De Duitse ploegen die interesse tonen zijn concreet en ondertussen azen ook enkele Premier League-clubs op Diatta. Ook zij zouden meer dan 20 miljoen euro willen betalen voor de Senegalees.

Update 17/7 - 20:00

Het ziet er goed uit voor Club Brugge, dat Diatta wellicht voor een bedrag van 25 miljoen euro gaat kunnen verkopen aan een buitenlandse club. Zelf wil het met Bright Osayi-Samuel (QPR) alvast een vervanger voor Diatta aantrekken. Een duidelijk teken aan de wand dat een vertrek van die laatste nu echt nabij is.

Poll: Vind jij dat Diatta 25 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Napoli  I  AC Milan  I  Hertha BSC  I  Borussia Mönchengladbach  I  Hoffenheim  I  Wolfsburg

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024