Transfermarkt LIVE: 3 transfers bij Club Brugge, De Norre weg bij KRC Genk?

Transfermarkt LIVE: 3 transfers bij Club Brugge, De Norre weg bij KRC Genk?
Maandag 13 juli 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Casper De Norre kon in het afgelopen jaar geen vaste basisplaats afdwingen bij Racing Genk. De back zou nu in de belangstelling staan van het Duitse Fortuna Düsseldorf.

*Antwerp staat op het punt om een vierde transfer af te ronden. De Iraniër Alireza Beiranvand zit momenteel op het vliegtuig naar België om zijn transfer naar de Great Old af te ronden.

*Club Brugge roerde zich voorlopig nog niet op de transfermarkt, maar is dat wel van plan. Joey Veerman (sc Heerenveen) en Adolfo Gaich (San Lorenzo) staan hoog op de verlanglijst. Club is met allebei de spelers in gesprek over een transfer. Junior Edmilson is ook nog steeds een optie, maar zijn club Al-Duhail vraagt veel geld.

*De voorbije dagen leek Jonathan David op weg naar het Franse Lille. De topclub wilde 25 miljoen euro betalen, maar dat is lang niet genoeg voor AA Gent. De Buffalo's willen 35 miljoen euro zien. Aan inkomende zijde hoopt Gent om nog 2 transfers af te ronden. Er moet nog een spits bij en op het middenveld is de Duitser Niklas Dorsch in beeld.

*Anderlecht zal geen grote bedragen uitgeven tijdens de zomermercato, maar dat wil niet zeggen dat er niets meer bijkomt. Paars-wit hoopt om de overbodige Pieter Gerkens te ruilen voor Zulte Waregem-sterkhouder Omar Govea. Intussen bevestigde een bron dicht bij de club dat er helemaal geen interesse is in Govea.

*Club Brugge en KRC Genk hebben het na de Argentijn Juan Brunetta opnieuw op eenzelfde aanvaller voorzien. De Nigeriaan Paul Mukairu staat in de belangstelling van beide clubs.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024