'Barcelona zet 70 miljoen én 8 spelers in om supertransfer te regelen'

'Barcelona zet 70 miljoen én 8 spelers in om supertransfer te regelen'
Dinsdag 14 juli 2020 - 10:30   I   door Redactie

FC Barcelona wil zich deze zomer serieus versterken. Eén van de spelers die bovenaan op het verlanglijstje van de Catalaanse topclub staat, is Lautaro Martinez (22). En Barça wil ver gaan voor de Argentijnse aanvaller.

Mundo Deportivo meldt dat Barcelona verschillende manieren heeft bedacht om Lautaro los te weken bij Internazionale. De clausule waarbij de Argentijn voor 111 miljoen euro kon worden weggekocht verviel weliswaar aan het begin van deze maand, maar dat ontmoedigt Barça niet.

De eerste optie is om Ousmane Dembele te verkopen en zo voldoende geld vrij te maken voor de komst van Lautaro. Hoeveel Lautaro moet kosten, is voorlopig niet duidelijk. Al mikt Inter uiteraard op de jackpot.

70 miljoen

Een andere optie voor Barcelona is om Inter 70 miljoen euro aan te bieden, plus enkele (overbodige) spelers. Volgens Mundo Deportivo komen Arturo Vidal, Jean-Clair Todibo, Rafinha, Neto, Moussa Wague, Ivan Rakitic en Samuel Umtiti daarvoor in aanmerking. Enkelen van hen zouden worden gebruikt als pasmunt.

De derde en laatste mogelijkheid is dat Barcelona 70 miljoen betaalt voor Lautaro en Junior Firpo de omgekeerde beweging maakt en naar Inter verhuist. Firpo zou, in tegenstelling tot optie 2, in zijn eentje moeten volstaan om Inter over de streep te trekken. Afwachten wat het zal worden...

Poll: Vind jij dat Lautaro Martinez bij Barcelona past?

TAGS  I  Barcelona  I  Internazionale

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024