Transfermarkt LIVE: Edmilson naar Club Brugge, Diaby en Dejaegere naar Belgische topclub?

Transfermarkt LIVE: Edmilson naar Club Brugge, Diaby en Dejaegere naar Belgische topclub?
Dinsdag 14 juli 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Abdoulay Diaby staat nog steeds op het wenslijstje van Standard. De ex-spits van Club Brugge mag voor een bescheiden bedrag weg bij Sporting Clube de Portugal.

*Club Brugge blijft vol voor Edmilson Junior gaan. Het wil Al-Duhail overtuigen en tot een deal komen met de Qatarese club.

*De interesse in Krépin Diatta blijft groeien. Club Brugge mag steeds meer hopen op een bedrag van 25 miljoen euro voor zijn sterkhouder.

*Colin Coosemans moet weg bij AA Gent. Hij verhuist wellicht naar een andere Belgische ploeg.

*Club Brugge zou plots in poleposition liggen om Adolfo Gaich aan te trekken. De spits weigerde een overstap naar CSKA Moskou.

*Pep Guardiola zou Jan Vertonghen naar Manchester City willen halen. De Rode Duivel is einde contract bij Tottenham.

*Anderlecht bereikte een akkoord met PSV over een nieuwe uitleenbeurt van Derrick Luckassen. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het om een straf staaltje onderhandelen van sportief manager Peter Verbeke, aangezien Anderlecht over weinig financiële middelen beschikt.

*Adolfo Gaich zou naar Engeland, Italië of Spanje willen verhuizen. Een transfer naar Club Brugge lijkt er dus niet in te zitten.

*Lucas Biglia heeft een voorstel van Anderlecht op zak. De Argentijn lijkt terug te keren naar Brussel.

*Ruud Vormer heeft aangegeven dat hij zijn carrière graag wil afsluiten bij Club Brugge. De Nederlander wil nog vier à vijf jaar voetballen.

*Brecht Dejaegere begeeft zich naar de exit bij AA Gent. Hij zal waarschijnlijk in België blijven voetballen, maar dan bij een andere ploeg.

*Anderlecht heeft ook Bogdan Mykhaylichenko beet. De linksback komt over van Zorya Luhansk voor een bedrag van 500.000 euro.

*Barcelona is bereid om 70 miljoen euro en verschillende spelers in te zetten voor Lautaro Martinez. Barça wil de spits absoluut weghalen bij Internazionale.

*Club Brugge en Cercle Brugge onderhandelen over een definitieve transfer van Guillaume Hubert. De vraagprijs van Club is momenteel wel nog te hoog voor Cercle.

*Steven Defour geniet de interesse van een niet nader genoemde Belgische topclub. Of het ook tot een transfer komt, is nog niet duidelijk.

Poll: Wie heeft tot dusver de beste transfers gedaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024