'Club Brugge heeft beet en rondt eerste toptransfer af'

'Club Brugge heeft beet en rondt eerste toptransfer af'
Zondag 19 juli 2020 - 17:30   I   door Redactie

Het vertrek van Emmanuel Dennis bij Club Brugge zou een kwestie van tijd zijn. De Nigeriaan droomt van een transfer naar een buitenlandse topcompetitie en die lijkt er ook te komen. Er is in elk geval een vervanger op komst.

Volgens QPR-manager Mark Warburton is de transfer van Bright Osayi-Samuel naar Club Brugge nagenoeg rond. "De gesprekken zijn in een vergevorderd stadium", vertelde Warburton op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Milwall. "Er is nog niets getekend, maar dat zal normaal niet lang meer duren."

Osayi-Samuel kende een prima seizoen in de Championship met 5 doelpunten en 9 assists. Premier League-clubs Brighton & Hove Albion en Leicester City toonden ook interesse, maar zij komen te laat. De flankaanvaller reist nu af naar België om de laatste details van de transfer verder te bespreken.

Update 19/7 - 17:30

Volgens Britse media is de kogel door de kerk: QPR en Club Brugge hebben een akkoord bereikt over de transfer van Osayi-Samuel. De winger zou voor 4,75 miljoen euro, iets meer dan 5,2 miljoen euro, de overstap maken naar het Jan Breydelstadion. Osayi-Samuel moet enkel nog slagen voor de medische testen. De deal zal eerstdaags officieel rond zijn.

Poll: Een goede vervanger voor Emmanuel Dennis?

TAGS  I  Club Brugge  I  QPR  I  Leicester City  I  Brighton & Hove Albion

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024