Transfermarkt LIVE: Nieuwe spits én winger bij Club Brugge, verrassende transfer voor Defour?

Transfermarkt LIVE: Nieuwe spits én winger bij Club Brugge, verrassende transfer voor Defour?
Zondag 19 juli 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge is bereid om Emmanuel Dennis te laten gaan voor een transfersom van 20 miljoen euro. Napoli en enkele Engelse teams zijn geïnteresseerd.

*N’Golo Kanté trekt volgens Italiaanse media naar Internazionale. Real Madrid zou te laat komen voor de Fransman van Chelsea.

*Kevin De Bruyne vertrekt deze zomer niet bij Manchester City. De Rode Duivel blijft zijn huidige club trouw.

*Club Brugge en Benfica zouden aan het onderhandelen zijn over Jhonder Cadiz, een centrumspits.

*Steven Defour kan zijn carrière vervolgen in Turkije. De middenvelder die niet verlengde bij Antwerp geniet interesse van enkele Turkse ploegen.

*Club Brugge staat op het punt om Bright Osayi-Samuel aan te trekken. Hij zou voor iets meer dan 5 miljoen euro overkomen van QPR.

*Club Brugge staat zelfs op het punt om 2 transfers af te ronden. Emmanuel Dennis zou namelijk dicht bij een transfer naar het buitenland staan. Naar welke club dat dan zal zijn is voorlopig niet geweten.

*KRC Genk is intussen ook nog niet klaar op de transfermarkt. De Limburgers tonen nog steeds interesse in Gerardo Arteaga, een Mexicaanse linksback van Santos Laguna, en Juan Brunetta, een Argentijnse aanvaller van Godoy Cruz. Het is momenteel onduidelijk hoe ver de Limburgers in beide dossiers staan.

*De voorbije maanden leek een terugkeer van Laurent Ciman naar de Jupiler Pro League niet onmogelijk. Standard toonde lichte interesse, maar Ciman sluit een terugkeer nu zelf helemaal uit. De ex-Rode Duivel is momenteel aan de slag bij Toronto FC.

*Anderlecht is na de komst van Ilias Takidine, Timon Wellenreuther en Derrick Luckassen nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens trainer Frank Vercauteren is er nog extra kwaliteit op komst. Linksback Bogdan Mykhaylichenko is in beeld en er komt vermoedelijk ook nog een extra flankaanvaller.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot  I  Toronto FC

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024